2023, Rocamadour naar Lourdes

April 2023 verwacht ik weer een nieuw deel van mijn pelgrimstocht te gaan rollen.
2022 ben ik geëindigd in Rocamadour en dit jaar wil ik via de route “langs oude wegen” mijn pelgrimstocht vervolgen richting Lourdes.
“langs oude wegen” is een fietsroute, voor mij is dit handiger dan een wandelroute, op fietsroutes kan ik overal komen met mijn rolstoel.

Ik zie er weer erg naar uit, benieuwd naar alles wat ik komend jaar zal mee maken.
ook heb ik veel plezier in de (weinige) voorbereiding. aangezien ik al een aantal jaar onderweg ben (en ook tijdens mijn gewone vakantie gebruik maak van een deel van de spullen, dus nog meer gebruik er van maak) zijn enkele spullen aan vervaning en/of reparatie toe. Een nieuwe tent kreeg ik al voor mijn verjaardag (de tentstokken waren vorige jaar gebroken en kon ik alleen primitief repareren, ook het doek was hierbij flink beschadigd) en nu gaat het verder vooral om kleine spullen zoals nieuwe snelbinders/spin en controle van alles wat ik heb in m’n gereedschapsetje. nog maar een paar maanden (ik schrijf dit eind januari 2023)

Lees mijn voorbereiding en avonturen op mijn blog en meld je aan voor de nieuwsbrief als je op de hoogte wilt worden gehouden.

Instagram
RSS