Rolstoel Pelgrim in andere Media

31 maart, Interview voor website van tijdschrift Eva.

ik werd benaderd door het tijdschrift Eva voor een interview voor op hun website.
Het was een leuk gesprek, vanwege corona ging het natuurlijk telefonisch maar we hebben zeker 45 minuten gesproken en er is een leuk artikel uit gekomen. 

Hieronder of op hun website kan je het lezen.

artikel eva als afbeelding, foto van mij in rolstoel langs het kanaal
artikel eva als afbeelding deel 1
artikel eva als afbeelding deel 2
artikel eva als afbeelding deel 3
artikel eva als afbeelding deel 4
artikel eva als afbeelding deel 5

9 September 2020, Le Journal de Saône et Loire.

8 september 2020 ontmoete ik tijdens mijn pelgrimage een vrouw die een journalist kende. Ze belde hem en hij interviewde mij in een mix van Frans en Engels. Aangezien we elkaar slecht konden verstaan (mijn Frans is niet zo best en zijn Engels was van hetzelfde niveau) gaf ik hem mijn website en uiteindelijk is het een leuk artikel geworden.

De volgende dag bleek het al in de krant te staan. Erg leuk!

Zie ook het blog waar ik hier over schrijf.


Nederlands Dagblad, dinsdag 17 September 2019.

13 september rolde ik van Accolay naar Châtel Censoir (tijdens mijn route van Reims naar Vezelay/Avallon) en toen is Hendro Munsterman, de journalist van het Nederlands dagblad, bij me langs gekomen voor een interview. 17 september kwam de krant uit waar het in is geplaatst, een grote foto met kort artikel op de voorpagina en een groot artikel op pagina 6.
en een artikel op de website van het ND.  

Algemeen Dagblad, Groene Hart

12 September 2018

Toen ik in Dinant was heb ik een telefonisch interview gehad met het AD.

 

 Algemeen Dagblad, Groene Hart

Maandag 26 Maart 2018

Het is een zoekplaatje, maar als je goed kijkt rol ik ergens in de rij mee, maar veel meer dan mijn wielen is niet te zien.

 AD krant pelgrimstocht

 Katholiek Nieuwsblad

28 April 2017

 

Instagram
RSS