Terugreis dag 8, van Bert naar Taizé. 

Vannacht goed geslapen op de camping waar ik alleen verbleef. Geen andere gasten gezien. Ik vind dit tegenwoordig heel fijn maar ik kan me nog goed herinneren dat ik voor het eerst een camping voor mijzelf had en dit toch best spannend vond. Vanochtend was mijn tent erg nat van de dauw en daarom wachtte ik wat langer met vertrekken.  De zon was namelijk al snel best sterk en de waterdamp kon ik zelfs zien verdampen.

Daarna betaald in de brievenbus van de camping en daarna vertrokken. Heerlijke rit, mooi landschap. Veel bos en later veel koeien. 

Als eerste ging ik vanochtend opzoek naar een opticien, het neus dingetje van m’n bril was afgebroken. De eerste opticien die ik tegen zou komen zat in een pand dat nu te huur stond, toen doorgereden naar de volgende. Die zat naast de supermarkt dus daar kon ik ook gelijk even heen, wat boodschappen doen voor de tijd dat ik in Taizé ben.

Bij die opticien werd ik gelijk geholpen. Ze zette er gelijk een nieuwe op en het kostte ook nog eens niets. M’n bril zit nu weer veel fijner nu het bij m’n neus weer goed zit.

Daarna doorgereden naar Taize. Ik heb mijn tent opgezet en me daarna aangemeld. Vanavond aten we pasta en daarna naar het avondgebed.

Na afloop nog even met een bekende die ik ook van Taize ken gesproken en nu zit ik in m’n tentje. Sowieso kwam ik al meerdere mensen tegen die ik eerdere jaren heb ontmoet, altijd leuk!

Ik weet nog niet of ik komende dagen dat ik hier in Taizé ben dagelijks blijf schrijven, dat hangt er vanaf of ik hier genoeg meemaak om een blog te schrijven. Sowieso schrijf ik vanaf zondag weer, dan ga ik weer verder op pad.

Als je bericht wilt krijgen als ik iets post schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief, dat kan hier op de homepage.

Groetjes,

Rolstoelpelgrim 

6 gedachten over “Terugreis dag 8, van Bert naar Taizé. ”

Plaats een reactie