16 september. Avallon en Auxerre, De terugreis

Toch ook vandaag nog even een kort berichtje.
Vanochtend een stokbrood gegeten met een stuk chocola als beleg. Stokbrood was nog warm, lekker!


Een vogeltje kwam nog gezellig even langs terwijl ik aan het inpakken was. Zat op nog geen 2 meter afstand.


Iets voor 10 uur rolde ik de camping weer af, richting het treinstation. Ik wilde eigenlijk met de trein maar die ging maar eind van de middag en ik ontdekte dat er ook een bus ging die al rond 2 uur vertrok. Vanaf Avallon ging ik dus vanmiddag met de zeer goed aangepaste bus naar Auxerre. Het was een soort touringcar en in de trap van de trap bij de achterdeur zat een lift verstopt. Ideaal dus.


Nu sta ik met mijn tentje op de camping in Auxerre. Morgen heb ik dan nog even tijd om de stad te bezoeken en eind van de middag ga ik met de flixbus naar Nederland.
Morgen staat als het goed is het artikel over mijn pelgrimage in de krant, het Nederlands Dagblad.

Fotos komen later. Het internet hier is onvoldoende om foto’s te laden. (Inmiddels zijn de foto’s geplaatst zoals je ziet).


Groetjes,
Rolstoelpelgrim

7 gedachten over “16 september. Avallon en Auxerre, De terugreis”

 1. HoiLaura,
  Wat een mooie tocht heb je gemaakt. Het weer werkte ook mee. Vezelay en de camping daar zijn wij ook geweest,leuk om de foto’s te zien. Goede thuisreis en waarschijnlijk tot ziens in Drachten.
  Groet,
  Nel

  Beantwoorden
 2. Laura, ik heb je met heel veel plezier gelezen en ben bijzonder onder de indruk van jouw belevenissen! Dankjewel voor alles wat je hebt vertelt.
  Goede thuiskomst gewenst en tot volgend jaar!

  Beantwoorden

Plaats een reactie