In de krant!

Gisteravond was ik zo moe dat ik het nieuws van gisterochtend ben vergeten.

Ik stond namelijk in de krant! Een paar dagen geleden stond er ineens een journalist voor mijn tent die mij in het Frans heel minimaal interviewde. Ik gaf maar mijn visitekaartje mee in de hoop dat hij hiermee achter de juiste informatie zou komen. Zo merkte ik al dat hij mijn woonplaats te ingewikkeld vond en maakte hij er voor het gemak maar Amsterdam van. Maar ondanks dat mijn Frans onvoldoende is om alles te lezen merk ik aan anderen dat het een goed artikel is. Zo ging ik gisterochtend een winkel in voor een brood en daar werd ik als beroemdheid ontvangen en maakten ze foto’s. Ik heb daarna maar 2 kranten gekocht en een halfje stokbrood.

hieronder het artikel voor jullie.

groetjes

Rolstoelpelgrim

PS. meld je op de homepage aan op mijn nieuwsbrief.
Dan rolt het laatste nieuws (en mijn toekomstige vertrekdatum) vanzelf je mailbox in!
en kijk/volg/like mij op facebook en instagram


Comments

8 reacties op “In de krant!”

 1. Maria Franssen avatar
  Maria Franssen

  Wat leuk. Kun je een Franse krant lezen met je eigen onderwerp. Leest misschien net wat gemakkelijker. Nu nagenieten.

 2. Wat leuk dat is toch de tweede keer nu? Als ik mij goed herinner heb je al een keer eerder in de Franse krant gestaan.

  1. rolstoelpelgrim avatar
   rolstoelpelgrim

   Inderdaad de 2e Franse krant. Via deze link zijn alle voorgaande kranten artikelen te lezen.
   https://rolstoelpelgrim.nl/rolstoel-pelgrim-in-andere-media/

 3. Marian en Wim Brundel avatar
  Marian en Wim Brundel

  Laura heel leukst jij in de krant sta en ook heel mooiste verhaal van het verslag van de aankomst leuk dat jij mee mocht eten met de groep Hollanders echt een heel leuk einde zo goede reis naar huis en wij horen nog wel van jou. Groetjes

 4. Miranda Koning-Fokker avatar
  Miranda Koning-Fokker

  Wat bijzonder Laura!

 5. Mooi dat je zo anderen kunt bemoedigen:-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *