Operatie

Vandaag rond 12 uur ben ik met de ambulance naar het st Antonius in Utrecht gegaan. Het was een interessante rit want op een gegeven moment reden we verkeerd. Wat bleek is dat de ambulance van de huisarts het verkeerde ziekenhuis door had gekregen, ik moest naar St Antonius in Utrecht maar we reden naar St Antonius Nieuwegein. Gelukkig heb ik een oplettende zoon en hij zag dat we verkeerd reden. Gelukkig kon het worden aangepast en reden we iets na 13.00 uur toch nog het terrein op van het juiste ziekenhuis.

Daar aangekomen werd ik door de ambulance naar de juiste afdeling gereden en lag ik al snel op een bed. Na een tijdje wachten werd ik voorbereid op de operatie en rond 16.00 ging ik richting de operatie kamer en begon het.

Rond 18.15 werd ik wakker op de uitslaapkamer. Inmiddels lig ik op zaal.

De neurochirurg kwam net langs en ze dat alles goed is verlopen.

Qua pijn is het te doen, wel wat wondpijn maar ik had niet anders verwachten. Ik merk wel dat ik zeer weinig kracht heb, ik moest net even op mijn zij liggen en dat lukte mij haast niet door gebrek aan kracht. Gelukkig hielp de zuster en zo kon ze de wond bekijken. Ze vertelde me dat het er mooi droog uitziet dus dat is fijn.

Nu ben ik erg moe en ga zo slapen. Ik blijf hier waarschijnlijk 1 a 2 nachten, daarna een zorghotel maar het is helaas nog niet bekend welke plek dit word. Zodra ik meer weet schrijf ik hier in dit blog mijn adres. Dus voor wie een kaartje wilt sturen kan dit blog in de gaten houden (ik schrijf daarvoor niet een nieuw blog maar pas deze blog aan dus dan komt er geen nieuwe nieuwsbrief).

groetjes,

Logo, gestileerd plaatje van vrolijke rolstoelster (ik) met kruis en schelp in de handRolstoelpelgrim

Ps. Dinsdag 6 juni kreeg ik te horen dat mijn volgende adres vanaf donderdag 8 juni in woerden zal zijn, een verpleeghuis met revalidatie:

Revalidatie St. Antonius Woerden/ Careyn
Kamer 21
Polanerbaan 2
3447 GN Woerden

22 gedachten over “Operatie”

  1. Fijn dat de operatie is gebeurt. Ja je krachten zal je flink op moeten bouwen maar ook dat komt goed. Een heel goed herstel en succes met revalideren.

    Beantwoorden

Plaats een reactie