Pelgrimstocht vasten actie verplaats ivm Corona

Beste allen,

Helaas gaat de pelgrimstocht van vastenactie waar ik eerder over schreef deze maand niet door ivm Corona (Covid-19).

Het word nu verplaatst naar 3, 4 en 5 september.

Ook is mijn Franse les stopgezet, ik hoop dat ik dit thuis nog voor elkaar krijg om het laatste hoofdstuk zelf te leren. En dan ga ik na de zomer hopelijk weer verder met de Franse les. Ik heb afgelopen jaar in ieder geval weer een hoop bijgeleerd en ik ben benieuwd of ik dat ook zal merken als ik in Frankrijk ben.

En zo zijn er denk ik voor velen van jullie ook zeer veel andere dingen afgezegd. Ik hoop nu vooral gezond te blijven en dat mijn plannen voor pelgrimeren in juni gewoon door kunnen gaan en dat alles tegen die tijd weer rustiger is. Ik heb inmiddels mijn nieuwe (Franstalige) routeboekje binnen wat ik gedeeltelijk hoop te volgen in mijn route door de Morvan heen. Nu alles stil ligt heb ik in ieder geval tijd voor alle voorbereiding.

Ik wens jullie allen toe dat je deze tijd gezond door zal komen.

Ik hou jullie op de hoogte bij veranderingen.

Sterkte me alles.

Groetjes,

Rolstoelpelgrim

PS. meld je op de homepage aan op mijn nieuwsbrief.
Dan rolt het laatste nieuws (en mijn toekomstige vertrekdatum) vanzelf je mailbox in!
en kijk/volg/like mij op facebook en instagram


Comments

5 reacties op “Pelgrimstocht vasten actie verplaats ivm Corona”

 1. Joke motta avatar
  Joke motta

  Bezige bij jij blijft goed bezig. Zo is iedereen bezig met alternatieve oplossingen en voorbereiding van de Camino die nu niet door gaat. Pas op de plaats en klussen doen die zijn blijven liggen. De Camino weg blijft open voor een andere keer.

 2. Joke motta avatar
  Joke motta

  Bezige bij jij blijft goed bezig. Zo is iedereen bezig met alternatieve oplossingen en voorbereiding van de Camino die nu niet door gaat. Pas op de plaats en klussen doen die zijn blijven liggen. De Camino weg blijft open voor een andere keer. Blijf gezond!

 3. Geesje Kip avatar
  Geesje Kip

  Graag willen we jou op je tocht voor 1 dag sponsoren dwz: maaltijden en overnachting. Kan dat en hoe gaan we dat doen? ( tikkie sturen?)
  We hopen voor jou en voor alle anderen dat Camino plannen gauw weer door kunnen gaan. Gr Geesje

 4. Hoi Laura laten we hopen dat na de zomer alles weer doorgang kan hebben. Zoals je zegt is gezond blijven momenteel voor iedereen ons enige doel! Succes met je voorbereidingen!
  Trudi

 5. Tijd heelt alle wonden, ook corona dus, dus ja geen fijne tijd, maar om ons heen zie je dat de saamhorigheid de goede kant op gaat dus zoals Johan zei “ieder nadeel”
  Laura pas op jezelf en je dierbaren en blijf gezond, Knuffel
  O, ja de Morvan SCHITTEREND 😉 https://willem1952.waarbenjij.nu/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *