3e reisdag naar eindpunt. Dan nog naar de start!

Een beetje raar, maar ik ben aangekomen op het eindpunt van mijn pelgrimage. Ik ben nu namelijk in Taizé al heb ik nu niet echt tijd om ervan te genieten want morgen ochtend om 9.15 vertrekt mijn bus alweer. Wel kan ik vanavond naar het avond gebed en morgen ochtend misschien nog naar het eerste deel van het ochtendgebed. Ik heb hier een fijne barrak om in te slapen (117B voor de kenners). Kan ik gelijk de tent mooi drogen want die was afgelopen nacht natgeregend.

De reis vandaag ging heel voorspoedig. Ik reed weer door veel wijngaarden. Het was erg leuk want de oogst was begonnen. Soms werden de druiven geoogst met machines (waarbij ik zag dat er daardoor ook best veel druiven op de grond belanden) maar vandaag zag ik vooral veel met de hand worden geoogst. Mooi gezicht al die mensen in het land met emmers en bakken op de rug voor de druiven.

Zoals gezegd stap ik dus morgen op de bus. Ik ga dan met bus, trein, bus naar Avallon. Vanaf hier ga ik overmorgen echt met de pelgrimstocht beginnen!

Ik zie best een beetje op tegen de reis, vooral vanwege het bijna 5 uur dragen van een mondkapje. Gelukkig mag ik tijdens de overstap even luchten maar het blijft lang.

Mocht je het nog noet hebben gedaan, schriif je in voor de nieuwsbrief. Dan krijg je vanzelf een email als ik iets heb geplaatst.

Groetjes ,

Rolstoelpelgrim

6 gedachten over “3e reisdag naar eindpunt. Dan nog naar de start!”

  1. Pff dat word een lange reis met mondkapje. Wij vonden het naar Den Haag al lang en konden hem in Leiden even afdoen. Tjonge wat is dat lekker. Maar je heb alweer veel moois gezien onderweg. Heb je nog een trosje druiven meegenomen of zijn deze echt voor de wijn? Succes morgen!

    Beantwoorden

Plaats een reactie