Een korte serie blogs

Onverwachts komt er een korte serie met dagelijkse blogs. Ik ga er namelijk enigszins onverwachts een paar dagen er op uit.

Afgelopen donderdag ben ik naar de rolstoel leverancier TNS in Dongen geweest om mijn rolstoel op te halen. Het is een fijne en goed passende rolstoel geworden. Alleen helaas klopte er iets niet aan de spullen die TNS van medipoint (het bedrijf waar wmo een contract mee heeft en mijn stoel bij heeft gekocht) had gekregen om de e-move (elektrisch ondersteunde) wielen te monteren. Verkeerde kabels en accu’s, de kleine accu (10km bereik) ipv de grote (35km, waar ik er ook nog 2 van krijg). 

Daarom schrijf ik jullie nu vanuit Drenthe want daar zit mobility products, de importeur van de wielen. Ik kon natuurlijk wachten tot medipoint het op zou lossen en thuis de spullen zou brengen. Maar mijn ervaring is helaas dat ze daar weinig verstand hier van hebben en dat het dan weken duurt voor het word opgelost en bij de importeur is alle kennis en spullen in huis.

En ik rij ruim 2 uur naar Drenthe en wil daar dan ook wat zien, dus ik plak er gelijk een mini vakantie aan vast. Tot woensdag. 3 nachtjes kamperen.

Als m’n stoel morgen helemaal goed is ga ik een paar dagen rollen, en dan komt ook de foto van de stoel. Ik zal jullie op de hoogte houden. 

Ik ben nu op een natuurcamping in Hooghalen. Ik sta in een mooie boomgaard.

Morgen naar Mobility Products in Roden voor m’n wielen.

En dan denk ik dat ik richting Uffelte ofzo ga. Daar ben ik vroeger als tiener op ponykamp geweest en lijkt me leuk om nu met m’n stalen (aluminium) ros er rond te rijden.

Maar waar ik precies ga rollen weet ik nog niet, wie weet bedenk ik nog iets anders of kom ik iemand tegen met een idee voor een mooie rit van 2 dagen. Dus mochten jullie tips hebben hoor ik het graag.

Groetjes, 

Rolstoelpelgrim 

6 gedachten over “Een korte serie blogs”

  1. Tjonge jonge, jij bent nog veel fanatieker dan ik en een doorzetter, want wachten op de WMO: ik weet er alles van!
    Momenteel rijdt ik van Aken naar Blankenberge met mijn scootmobiel ‘ dwars door België ‘ voor de Erasmus mc

    Beantwoorden

Plaats een reactie