Nog 1 week voor vertrek

Na een jaar plannen is het dan nu ineens dichtbij gekomen.
Vandaag is het nog maar 1 week voordat ik vertrek. 3 September kom ik aan in Reims, dan ga ik de eerste 6 km rollen naar de zusters in het klooster waar ik vorig jaar ook ben geweest waar ik ga uitrusten van een nacht in de bus zitten en 4 september ga ik dan rollen naar het zuiden, waarschijnlijk tot aan Vezelay of verder de Morvan in (is afhankelijk hoe ik terplaatse mijn terugreis kan regelen).

Komende week zal ik vooral bezig zijn met de laatste dingen, tas inpakken, de laatste kledingstukken wassen, alles op mijn rolstoel puzzelen en vooral nog wat extra uitrusten (want dat heeft mijn lijf ook echt nodig, ik heb niet voor niets een rolstoel) en dan kan ik vertrekken!

Vanaf volgende week zal ik hier weer dagelijks een blog schrijven van alle belevenissen.
Vergeet je niet in te schrijven voor de nieuwsbrief mocht je dat nog niet hebben gedaan dan blijf je altijd op de hoogte.


5 gedachten over “Nog 1 week voor vertrek”

 1. Buen Camino,

  Ik vind het weer bijzonder dapper dat je je Camino vervolgd.
  Het is een mooie, boeiende, bijzondere weg.
  Ik volg je met veel interesse.
  Ik ben net deze zomer gestart en van Amsterdam naar Wijk bij Duurstede gekomen.
  Door jou vind ik moed.
  Patricia

  Beantwoorden
  • Mooi te horen dat je ook gestart bent. Mijn eerste etappe was Haarlem naar Den Bosch. toen had ik nooit gedacht dat ik nu al zover zou zijn. Maar het pelgrimeren werkt verlavend 🙂
   Ga je volgend jaar weer ook verder?

   Beantwoorden

Plaats een reactie