Nog 1 week voor vertrek

Na een jaar plannen is het dan nu ineens dichtbij gekomen.
Vandaag is het nog maar 1 week voordat ik vertrek. 3 September kom ik aan in Reims, dan ga ik de eerste 6 km rollen naar de zusters in het klooster waar ik vorig jaar ook ben geweest waar ik ga uitrusten van een nacht in de bus zitten en 4 september ga ik dan rollen naar het zuiden, waarschijnlijk tot aan Vezelay of verder de Morvan in (is afhankelijk hoe ik terplaatse mijn terugreis kan regelen).

Komende week zal ik vooral bezig zijn met de laatste dingen, tas inpakken, de laatste kledingstukken wassen, alles op mijn rolstoel puzzelen en vooral nog wat extra uitrusten (want dat heeft mijn lijf ook echt nodig, ik heb niet voor niets een rolstoel) en dan kan ik vertrekken!

Vanaf volgende week zal ik hier weer dagelijks een blog schrijven van alle belevenissen.
Vergeet je niet in te schrijven voor de nieuwsbrief mocht je dat nog niet hebben gedaan dan blijf je altijd op de hoogte.


PS. meld je op de homepage aan op mijn nieuwsbrief.
Dan rolt het laatste nieuws (en mijn toekomstige vertrekdatum) vanzelf je mailbox in!
en kijk/volg/like mij op facebook en instagram


Comments

5 reacties op “Nog 1 week voor vertrek”

 1. Spannend die laatste week.
  Heel veel succes gewenst.
  Buen camino!

 2. Vergeet niet ook van de “voorpret” te genieten 😉 veilige reis & Buon Camino.!

  1. rolstoelpelgrim avatar
   rolstoelpelgrim

   Dat die ik zeker. Het hele jaar door.
   Al moet ik zeggen dat ik nu wel uit zie naar het moment dat alles ingepakt is en ik echt kan gaan rollen.

 3. Patricia Junge avatar
  Patricia Junge

  Buen Camino,

  Ik vind het weer bijzonder dapper dat je je Camino vervolgd.
  Het is een mooie, boeiende, bijzondere weg.
  Ik volg je met veel interesse.
  Ik ben net deze zomer gestart en van Amsterdam naar Wijk bij Duurstede gekomen.
  Door jou vind ik moed.
  Patricia

  1. rolstoelpelgrim avatar
   rolstoelpelgrim

   Mooi te horen dat je ook gestart bent. Mijn eerste etappe was Haarlem naar Den Bosch. toen had ik nooit gedacht dat ik nu al zover zou zijn. Maar het pelgrimeren werkt verlavend 🙂
   Ga je volgend jaar weer ook verder?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *