Nog ongeveer 2 maanden te gaan

Traduction française (google translate)
English translation

Zoals de titel al zegt heb duurt het nog maar 2 maanden voordat ik weer verder ga met mijn pelgrimage.

Afgelopen week heb ik al de bus geboekt, vorig jaar was flixbus me goed bevallen dus ik reis nu in ieder geval op de heenweg met flixbus. Ik vertrek in de nacht van 2 op 3 september.

Ook de route begint langzaam aan vorm te krijgen, ik ga in grote lijnen de via Campaniensis aanhouden, of in ieder geval de plaatsen, niet altijd de officieel wandelroute ivm ontoegankelijke paden.
Ik ben nog wel bezig met een lijst met overnachtingsplekken, ik maak net als vorig jaar een lijst met alle (goedkope)overnachtingsplekken die op de route liggen en dan terplekke beslis ik wanneer en waar ik wil gaan stoppen. ik hoop vooral dat ik weer veel campings, kloosters en pelgrimsherbergen zal vinden om te kunnen slapen. want ook dit jaar zal ik weer de tent meenemen, dan is er altijd wel ergens een plekje te vinden. want ik boek niets op voorhand.

Alleen de eerste nacht (3 september) heb ik wel gereserveerd, als ik om 11 uur in de ochtend met de bus aan kom in Reims rol ik 6 km naar Cormontreuil , waar ik net als vorig jaar weer een nacht bij de zusters Clarissen zal overnachten. dan kan ik daar nog even bijkomen van de nachtbus en dan kan ik 4 september weer mijn eerste echte lange afstand gaan rollen.

Ik heb er zin in!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief (als je dit nog niet hebt gedaan), dan krijg je vanzelf bericht als ik vertrek.Traduction française (google translate)
English translation

2 gedachten over “Nog ongeveer 2 maanden te gaan”

Plaats een reactie