Website updates en bekendmaking winnaar van de winactie

Website update in English, I translated all the blogs from last pilgrimage in English. For now still by google translate, but I hope to make soon a proper translation, sorry for the wrong automatic translations. for English website click here

Pour mes adeptes Français, j’ai traduit mon blog via Google Translate en Français. désolé si elle contient des traductions étranges, malheureusement mon français n’est pas assez bon pour vérifier cela. laissez-moi savoir s’il contient des erreurs très étranges. Merci.
Vous pouvez trouver mon site web français ici.

Zoals je hierboven mogelijk kon lezen heb ik afgelopen tijd mijn website bijgewerkt in het Engels en Frans. ik krijg steeds meer volgers uit Frankrijk en andere landen die Engels of Frans beter lezen dan het Nederlands. Nu zijn mijn blogs van 2016 tot en met 2019 in 3 talen te lezen. Engels is nu nog vertaald met google translate maar dat loop ik komende tijd na om de fouten er uit te halen. Mijn Frans is helaas nog niet goed genoeg om dit zelf te vertalen, maar gelukkig helpt google translate om het toch online te hebben, en die fouten moet men maar overheen lezen (of anders is men welkom om mij helpen om de Franse vertaling op orde te krijgen).

Over de Franse taal gesproken, ik ben inmiddels wel weer begonnen aan mijn Franse les, dus hopelijk spreek ik voor mijn volgende etappe weer een beetje beter Frans! mijn cursus van vorig jaar heeft mij zeker geholpen in mijn communicatie met de Fransen onderweg.

Ook op het Nederlandse deel van www.rolstoelpelgrim.nl heb ik het blog omgezet tot een pagina, hier kan je nu makkelijk alle blogs, gesorteerd per jaar, op volgorde lezen zonder eindeloos heen en weer te hoeven scrollen. van de pelgrimage van 2019 lees je alles hier

Het was leuk om mijn website bij te werken, alle foto’s weer te bekijken en de verhalen opnieuw te lezen. Het was een mooie pelgrimage waar ik nog vaak aan terug denk. Ik zie er al weer naar uit om volgend jaar weer verder te rollen.

Naast mijn website ben ik ook langzaam aan begonnen met het uitzetten van mijn route van komend jaar. op dit moment verzamel ik voornamelijk slaap adressen die tussen Avallon en Taizé in liggen, aan de hand van de mogelijke slaapplaatsen ga ik dan langzaam aan uitzoeken wat de handigste route is. Waarschijnlijk ga ik dwars door de Morvan heen, al is het daar dunbezaaid met campings.

In mijn vorige bericht schreef ik over de win-actie van Uixi. de winnaar is bekend.
dit is geworden:

Trudi van der Zwaan!

Van harte gefeliciteerd en hopelijk heb je er net zoveel plezier van als ik heb.


Zodra er weer meer nieuws is zal ik het weer laten weten.
en voor wie nog niet is ingeschreven op de nieuwsbrief, dat kan op de homepage.

Groetjes,
Rolstoelpelgrim3 gedachten over “Website updates en bekendmaking winnaar van de winactie”

 1. Zo wat een werk om alles in 3 talen te gaan doen, ik hou het gewoon bij het Nederlands hoor! Joehoe heb ik hem echt gewonnen? Ooo wat super! Kan ik eindelijk (bijna) overal plassen waar ik wil en niet eerst uitvinden waar is een toilet of komt er iemand aan? Dank je Laura en succes met het uitstippelen van je nieuwe reis!

  Beantwoorden
 2. hoi hoi,Ken je Anne Chantal Coadmin. heeft n du.fb caminho portugues das orininal maar heeft in rolstoel 9ok al paar keer doir franrijk gepelgrimeerd. ze heeft ook hierover n franse fb pélerins en sityation de hanicap. wsch kan/wil zij de wel aan adressen helpen.misschien via pb?

  Beantwoorden
  • Dank je. Nee, haar ken ik niet. ik ken wel een stel Amerikanen (I’ll push you), een Duitse vrouw in elektrische rolstoel en een Vlaming in een elektrische rolstoel (Roosje).
   Ik ga haar eens opzoeken, altijd leuk om andere rolstoelpelgrims te spreken.

   Beantwoorden

Plaats een reactie